Julkistukset > Sammakko

Festarijulkistuksia - Sammakko

Mummo 3
Kiroileva Siili juhlakirja
Kakka-Ukko 2 - Kakkoshätä

Mummo 3

ISBN 978-952-483-272-4
Tekijä: Anni Nykänen
Julkaisija: Sammakko
Sivumäärä: 104
Hinta: 20 euroa


Mummon meno kiihtyy, vaikka elämän peräseinä häämöttää.

Kolmannessa albumissa Mummo osallistuu rautaisella elämänkokemuksella pojantyttärensä elämään. Mummoon iskenyt matkakuume pahenee. Hän raahaa Papan mukanaan rapakon taakse Amerikkaan.

Eteläkarjalaisen Anni Nykäsen Mummo on rempseä ja elämänmyönteinen strippisarjakuva täynnä savo-karjalaista naisenergiaa. Mummo on ollut Sarjakuva-Finlandia -finalisti vuosina 2011 ja 2013, sekä voittanut Kemin pohjoismaisen sarjakuvakilpailun 2009.


Kiroileva Siili juhlakirja

ISBN 978-952-483-273-1
Tekijä: Milla Paloniemi
Julkaisija: Sammakko
Sivumäärä: 152
Hinta: 25 euroa

Kiroileva siili -juhlakirja kokoaa supersuositun kulttihahmon ja sen tekijän Milla Paloniemen vaiheet kymmenen vuoden ajalta yksiin kansiin.

Se sisältää suosituimmat stripit, sekä tekijän omat lempparit tunteellisen Siilin elämästä albumi-, sanomalehti-, kalenteri-, omakustanne- ja nettijulkaisuista.

Milla Paloniemen henkilökohtaisia muistelmia vuosien varrelta on myös mukana. Kiroileva siili on suomalaisen sarjakuvan oman tiensä kulkija, rakastettu ja inhottu hahmo. Kiroileva siili voitti Sarjakuva-Finlandian vuonna 2008.Kakka-Ukko 2 - Kakkoshätä

ISBN 978-952-483-251-9
Tekijä: Pauli Hirtolahti
Julkaisija: Sammakko
Sivumäärä: 64
Hinta: 12 euroa

Nyt se on väännetty! Kakka-Ukon kakkonen!

Kakkakepposten kuninkaan uusissa toilailuissa seurataan tällä kertaa muun muassa kissan elämää. Pete-serkku tulee kyläilemään. Oppiiko vanha ukko enää uusia temppuja? Voiko jatko-osa ollakaan muuta kuin silkkaa kakkaa? Onko sisältö kovaa vai löysää?

Orivedellä syntynyt ja Tampereella asuva sarjakuvataiteilija Pauli Hirtolahti vankistaa tällä albumilla asemaansa yhtenä uuden suomalaisen undergroundsarjakuvan kiinnostavimmista tekijöistä.iroiro.fi
Kissakarhu
Urumi
Sammakko
Puolenkuun Pelit
B2
Omoi
Bard & Jester
Lehmäoja
Sir Roi
Fantasiapelit
Panimoravintola Plevna