Julkistukset > Kustannusosakeyhtiö Kumiorava

Festarijulkistuksia - Kustannusosakeyhtiö Kumiorava

Oscuro - hämärän maa
Sanni & Joonas - Talviyö

Oscuro - hämärän maa

ISBN 9789527033029
Tekijä: Kivi Larmola
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Kumiorava
Sivumäärä: 24 sivua
Hinta: 5 euroa tai vaihto Veikkauksen Luonto-arpaan (3 euroa) HUOM. Tämä mahdollisuus voimassa vain Tampere Kupliissa 29.-30.3.2014.Oscuro on ajaton kertomus vuorilta, miehistä jotka eivät sopeudu tähän aikaan. Maailmaa kiertelemään lähtenyt Riku tapaa vanhan ystävänsä Ginon, joka on päättänyt palata menneisyyteen niin paikassa kuin tavoissa. Törmäys todellisuuteen on väistämätön, mutta kumpi voittaa, merirosvojen ja haudanryöstäjien jälkeläinen vai virkavalta?

Uneomainen mutta vimmaisesti etenevä sarjakuva perustuu tarinoihin joita Larmola on kuullut vaellellessaan Etelä-Euroopassa.

Tampere Kupliin aikana Oscuron voi myös hankkia Kumioravan tiskiltä tarjoushintaan vaihtamalla sen 3 euron hintaiseen (käyttämättömään) Veikkauksen Luonto-arpaan, jolloin samalla tukee WWF:n ja Suomen Luonnonsuojeluliiton tärkeää työtä.

Kivi Larmola (s. 1966) on Puupää-hatulla palkittu sarjakuvantekijä, joka tunnetaan vahvasti tunnelmallisista ja runollisista sarjakuvistaan. Larmola asuu tällä hetkellä Luoteis-Englannissa, pienessä kaivos- ja satamakaupungissa Manchesterin lähellä.Sanni & Joonas - Talviyö

ISBN 9789527033012
Tekijä: Kalle Hakkola ja Mari Ahokoivu
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Kumiorava
Sivumäärä: 68 sivua
Hinta: Tampere Kupliissa 15 euroa (suositushinta 19,90 euroa)

Viisivuotias Sanni ja hänen seitsenvuotias isoveljensä Joonas asuvat vanhassa talossa pellon reunalla metsän vieressä. Tämän kirjan tarinoissa pääset tutustumaan sisarusten tapahtumarikkaaseen elämään, jossa lasten ja aikuisten maailmat kohtaavat. Mielikuvituksellisissa seikkailuissa touhottavat mukana myös lumilohikäärme, vaari sekä superpalomieheksi muuntautuva äti. Ja millainen mahtaakaan olla vintillä oleva perhosten valtakunta?

Kalle Hakkola (s. 1971) on koulutukseltaan kirjastonhoitaja ja toimii Suomen sarjakuvaseura ry:n sekä Helsingissä toimivan Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtajana. Tämän lisäksi hän toimii sarjakuvakentällä monessa eri roolissa. Viimeisten vuosien aikana Hakkola on keskittynyt lastensarjakuvan edistämiseen mm. toimittamalla kirjoja, näyttelyitä sekä erilaisia tapahtumia.

Mari Ahokoivu (s. 1984) on oululainen aktiivinen sarjakuva-alan toimija. Ahokoivu on opiskellut sarjakuvaa Limingassa, Ranskassa ja Ruotsissa. Häneltä on julkaistu mm. sarjakuva-albumit Sarjakuvantekijän opas (BTJ Kustannus) ja Löydä minut tästä kaupungista (Asema). Sarjakuvien ohessa Ahokoivu piirtää kuvituksia sekä opettaa sarjakuvaa. Hän on työskennellyt myös useissa kulttuuriprojekteissa tuottajana.Sammakko
Omoi
B2
Fantasiapelit
Panimoravintola Plevna
iroiro.fi
Urumi
Puolenkuun Pelit
Bard & Jester
Lehmäoja
Kissakarhu
Sir Roi