Julkistukset > Arktinen Banaani

Festarijulkistuksia - Arktinen Banaani

Mourukatit
Hiihtoa kryptasta ­ Kuolleiden urheilijoiden seura 2
Rajalinja

Mourukatit

ISBN 978­952­270­135­0
Tekijä: JJ Nääs
Julkaisija: Arktinen Banaani

Mourukatit perustuvat todellisiin mouruaviin karvapalloihin, joiden nimet ovat Hobbes (Hobby), Milky ja Kitkat.

Uroskissa Hobbes on oranssein ja raidallisin, leikkisä ja iloinen pieni karvainen krokotiili, joka tykkää purra ja näykkäillä kaikkea mahdollista, kehräten samalla kuin viaton kerubi. Milky (Hobbesin sisko) on rauhallinen, sylissä viihtyvä kissa. Milky murisee äänille oven takana ja kaikille, jotka yrittävät varastaa kupista Milkyn jauhelihat. Kitkat (naaraskissa) on tyhjäpäinen takkuturkki, joka oksentelee, ei osaa avata ovia kuten muut kissat, mutta on omalla tavallaan ihan söpo sekin. Kitkat osaa myös olla melkoinen draamaprinsessa, joka friikattuaan pitää muita kissoja sähinällään pelon vallassa.

Jarkko Juhani Nääs opiskeli Rovaniemellä ja näkee edelleen unta siellä asumisesta, vaikka viihtyykin nykyään täyteen ahdetulla niemennokalla nimeltä Helsinki. Nääs on piirtänyt sarjakuvia antologioihin ja varsinkin nettiin, mutta ei ole julkaissut tätä ennen mitään täysin omaa opusta. Hän on viettänyt suurimman osan elämäänsä ruokakunnissa, joihin kuuluu kissimirrejä.
Hiihtoa kryptasta ­ Kuolleiden urheilijoiden seura 2

ISBN 978­952­270­097­1
Tekijä: Aapo Rapi - Kari Sihvonen
Julkaisija: Arktinen Banaani

Urheilu on monille itse elämää tärkeämpi asia. Hengen nostatus on johtanut Aapo Rapin ja Kari Sihvosen humoristisessa kauhusarjakuvassa siihen pisteeseen, etteivät talviurheilun veteraanit malta levätä edes haudassa.

Reilu rukiinen vastaan veriruskea doping! Perinteiseen tyyliin ja valkosipulin voimaan uskova Taisto Vastamäki sekä valmennettavansa, oma poika Ryhtiraami, saavat kutsun kansainvälisiin talvikisoihin. Kisojen järjestäjä, salaperäinen paroni Von Strigori Vrykolakos Orloc part III vaikuttaa janoavan jotakin aivan muuta kuin rehtiä urheiluhenkeä. Kisasta tulee kova, se käydään viimeiseen veripisaraan asti!

Kuolleiden urheilijoiden seuran ensimmäisessä osassa esiteltiin jääkiekkoilu uudessa valossa, nyt zombiet osoittavat taitonsa muissakin talviurheilulajeissa. Käsikirjoittaja Aapo Rapi ja piirtäjä Kari Sihvonen pelaavat taas mainiosti yhteen. Molemmat ovat palkittuja, kansainvälisesti tunnettuja sarjakuvantekijöitä.
Rajalinja

ISBN 978­952­270­038­4
Tekijä: Ilpo Koskela
Julkaisija: Arktinen Banaani

Rajalinja on viihdyttävä ja tarvittaessa myös opetuskäyttöön sopiva sarjakuva juniorijalkapallon maailmasta. Se kertoo seikkailuista jalkapallon parissa, huumorilla höystettyjä tarinoita siitä mitä kaikkea voi tapahtua kun joukko innostuneita nuoria haluaa perustaa oman joukkueen. Sarja opastaa käytännön tasolla niin lajin harrastajia kuin nappulaliigan valmentajiakin.

Pitkän linjan sarjakuvantekijä Ilpo Koskelan Rajalinja­sarjaa julkaistiin Futari­jalkapallolehdessä vuosina 2005–2009. Tämän teoksen tarinat ovat täydennettyjä versioita aiemmin julkaistuista sarjoista. Mukana on lisäksi yksi kokonaan uusi tarina.


Bard & Jester
Kissakarhu
Omoi
Lehmäoja
Urumi
Sir Roi
Fantasiapelit
B2
iroiro.fi
Panimoravintola Plevna
Puolenkuun Pelit
Sammakko